ting jeg ikke har tid til

Hei! Jeg vil si at jeg er et relativt lat individ. Det er bare så mange ting jeg ikke har lyst til å bruke tiden min på. Mye heller vil jeg gjøre 'ingenting' en å gjøre tingene jeg har ramset opp i dette innlegget, men noen ganger må jeg gjøre de uansett. Jeg innså mens jeg skrev at: shit, det er mye jeg ikke gidder å gjøre! Jeg følte fire ting var nok for denne gang; det er faktisk litt småflaut å innrømme slike ting. Derfor starter jeg smått. (Kanskje det blir en del to etterhvert?) Jeg valgte å ekskludere 'støvsuge rommet' og 'ta ut av oppvaskmaskinen' i et forsøk på å høres mer oppegående ut enn det jeg egentlig er. Under er fire punkter med ting jeg ikke har tid til. Eller, jeg har jo egentlig tid, men jeg følte at 'ting jeg ikke har tid til' var en mye bedre tittel enn 'ting jeg utsetter fordi jeg helst ikke vil gjøre de, men ender opp med å måtte gjøre det av og til uansett, selv om jeg ikke vil'. So, here we go...

vaske sminkekostene mine Dette er egentlig anbefalt å gjøre en gang i uken (for å fjerne sminkerester og bakterier eller noe sånt, ikke vet jeg). Hva? Det skjer ikke her i huset, det er sikkert. Jeg pleier å unnskylde meg med å si at 'jeg bruker jo så sjelden sminke uansett, det er ikke noe poeng i å gjøre det så ofte'. Så derfor vasker jeg kostene mine ca. annenhver måned (eller kanskje til og med enda sjeldnere). Creds til dere som gjør det oftere!

lese introduksjonsdelen i starten av bøker Det er kanskje ikke alle som relaterer seg til dette, så la meg forklare. Jeg leser en god del bøker som har blitt stemplet som 'klassikere' og før selve romanen starter er det en del som er skrevet av en annen forfatter, der det for eksempel står litt om deres forhold til boken, litt faktaopplysninger om forfatteren, også videre... Fordi denne delen ofte inneholder spoilere pleier jeg å hoppe over den og heller lese den når jeg er ferdig med boken. Men så glemmer jeg liksom av det, legger boka på hylla og tenker liksom ikke noe mer på det.

ta ansiktsmaske Jeg har en peel-off maske som skal brukes to ganger i uken og en mud-mask jeg skal bruke minst en gang i uken. Hele greia er egentlig et patetisk forsøk på å prøve å få kontroll på huden min, som har levd sitt eget liv de siste årene. Peel-off masken går forsåvidt greit for den er bare å dra av, men mud-mask? glem det. Den er så vanskelig å få av! Jeg må stå over vasken i en times tid (mulig jeg overdriver en smule) for å få skylt bort alt.

re opp sengen Haha, dette skjer bare ikke. I beste fall rister jeg putene og drar litt i dyna, men det er sjelden. Jeg bare ser ikke helt poenget i å dandere dyna så voldsomt hver eneste dag. Jeg mener, er det noen der ute som rer opp sengen hver dag? Når noen timer har gått skal det soves igjen uansett, så de to minuttene kan brukes til noe annet.

21. juni

Nå er det lenge siden sist. Jeg er litt skuffet over at jeg ikke har fullført et eneste punkt på 100 themes-listen enda, men det er vel egentlig bare å starte et sted, er det ikke? Haha, føler det er litt typisk meg å ha så mange forskjellige ideer at jeg ikke klarer å bestemme meg for hvilken jeg skal videreutvikle. Også bare ender jeg opp med å utsette hele greia. Dere kan godt hjelpe meg litt på vei! Alt du trenger å gjøre er å kommentere et tilfeldig tall mellom 1 og 100, også bare starter jeg der. Og til dere som ikke aner hva jeg preiker om: 100 themes er en slags kreativ utfordring, der det er ramset opp hundre forskjellige temaer, og oppgaven er å f.eks. ta et bilde eller skrive en tekst som du føler representerer hvert enkelt tema. Akkurat nå er jeg mest gira på å ta bilder, så skal gjøre et forsøk på det, haha. 

Processed with VSCO with a6 preset
Ha en fin dag<3

100 themes

Hei! Tidligere i kveld begynte jeg å tenke litt på hva jeg egentlig vil med denne bloggen; hvorfor bestemte jeg meg plutselig for å fortsette, liksom? Svaret vet jeg, jo. Jeg vil utfordre meg selv kreativt, og jeg vil lære å uttrykke meg bedre. Omtrent med en gang etter at jeg først opprettet bloggen fant jeg denne listen, men begynte egentlig aldri på den. Nå, derimot, skal jeg gjøre nok et forsøk. Under er det ramset opp hundre forskjellige temaer. De kan jeg bruke som jeg vil; om jeg velger å ta et bilde som representerer temaet, eller skrive en tekst. Eller kanskje gjøre noe helt annet. Kun fantasien setter grenser. Etterhvert som jeg jobber meg nedover (ikke nødvendigvis i rekkefølge) kommer jeg til å legge til linkene til de forskjellige innleggene i dette innlegget her, slik at det blir lett å finne de igjen. Så får vi se når året er omme hvor langt jeg har kommet.


1. Introduction
2. Love 
3. Light 
4. Dark 
5. Seeking Solace 
6. Break Away 
7. Heaven 
8. Innocence 
9. Drive 
10. Breathe Again 
11. Memory 
12. Insanity 
13. Misfortune 
14. Smile 
15. Silence 
16. Questioning 
17. Blood 
18. Rainbow 
19. Gray 
20. Fortitude 
21.Vacation
22. Mother Nature 
23. Cat 
24. No Time 
25. Trouble Lurking 
26. Tears 
27. Foreign 
28. Sorrow 
29. Happiness 
30. Under the Rain 
31. Flowers 
32. Night 
33. Expectations 
34. Stars 
35. Hold my Hand 
36. Precious Treasure 
37. Eyes 
38. Abandoned 
39. Dreams 
40. Rated 
41. Teamwork 
42. Standing Still 
43. Dying 
44. Two Roads 
45. Illusion  
46.  Family 
47. Creation 
48. Childhood 
49. Stripes 
50. Breaking the Rules 
51. Sport 
52. Deep in Thought 
53. Keeping a Secret 
54. Tower 
55. Waiting 
56. Danger Ahead 
57. Sacrifice 
58. Kick in the Head 
59. No Way Out 
60. Rejection 
61. Fairy Tale 
62. Magic 
63. Do Not Disturb 
64. Multitasking 
65. Horror 
66. Traps 
67. Playing the Melody 
68. Hero 
69. Annoyance 
70. 67% 
71. Obsession 
72. Mischief Managed 
73. I Can't 
74. Are You Challenging Me? 
75. Mirror 
76. Broken Pieces 
77. Test 
78. Drink 
79. Starvation 
80. Words 
81. Pen and Paper 
82. Can You Hear Me? 
83. Heal 
84. Out Cold 
85. Spiral 
86. Seeing Red 
87. Food 
88. Pain 
89. Through the Fire
90. Triangle 
91. Drowning 
92. All That I Have 
93. Give Up 
94. Last Hope 
95. Advertisement 
96. In the Storm 
97. Safety First 
98. Puzzle 
99. Solitude 
100. Relaxation

døgnrytme er vanskelig

Heihei! <3

Først og fremst må jeg bare si at døgnrytme er vanskelig. Siden jeg klarte å starte dagen såpass tidlig i går i forhold til det jeg vanligvis gjør, så tenkte jeg at i dag kom til å bli lett som bare det. Der tok jeg feil. Jeg sov derfor altfor lenge, og er fremdeles litt desorientert. Ikke bare har jeg dårlig (elendig) døgnrytme, men når jeg faktisk sover så har jeg så masse rare drømmer at jeg begynner å bekymre meg over min egen fantasi. Jeg glemmer de ganske lett, takk gud, men med det samme jeg våkner og drømmene fortsatt sitter ferskt i minne så blir jeg helt målløs over hvor teite og usannsynlige de er. Hva faen, liksom? Jeg skulle gjerne ha kommet med et eksempel; det hadde sikkert blitt underholdene, men som sagt så husker jeg ingenting.

Jeg har gått tur med hunden. Og det er stort sett det eneste jeg har gjort av betydning i dag når jeg tenker meg om. Ja, også har jeg lagt ut et bilde på instagram. Egentlig så hadde jeg tenkt å lage et skikkelig bra innlegg der jeg anbefaler enten filmer, serier eller bøker, men sånne innlegg er så stress å skrive fra mobil, u feel me? - og PC-ladder har jeg enda ikke fått tak i. Pappa har til sammen kjøpt to stykker, men ingen av de passet så begge måtte leveres tilbake. Så derfor blir det bare massevis av tullete hverdagsinnlegg enn så lenge:)))

mandag

God dag, kjære lesere! Jeg hadde egentlig små planer om å slette bloggen helt, men så ble jeg plutselig veldig inspirert til å prøve en gang til.

I dag er det mandag, som jeg er sikker på de fleste har fått med seg, og jeg er hjemme alene med hunden. Helt ærlig har jeg aldri hatt noe særlig i mot mandager. Nå går ikke jeg på skole eller noe slikt da, så alle dager er forsåvidt veldig like. Ingen som skiller seg ut spesielt negativt. Da jeg gikk på skolen derimot, hatet jeg alltid tirsdager, ikke mandager. Det var nok noe med at jeg syns det var ok å presse seg en dag etter helg og dårlig døgnrytme, men når tirsdagen kom og det gikk opp for meg at jeg faktisk hadde fire skoledager igjen å holde ut, så ble jeg alltid skikkelig irritabel. Når jeg tenker meg om kan det være fordi jeg var syk. jaja.

I går la jeg meg i rimelig tid og klarte til og med å sovne før klokken slo tre! Wow, altså. Jeg sto derfor tidlig (eh) opp. Nå har jeg spist et rundstykke og drukket et glass appelsinjuice og sitter å følger sånn halvveis med på noe på tv. Om en liten stund tenker jeg å gå tur med Nemo, men må våkne litt mer først. Uff, trøtt.

Ellers har jeg klart å latt PC-laderen ligge innen rekkevidde for noen sylskarpe valpetenner, og må derfor kjøpe en ny... I tillegg skal jeg sende en bok i posten til en jente som bor i Frankrike i forbindelse med #savetheculture, noe jeg har utsatt siden lenge før påske fordi jeg er søren ikke sikker på hvordan post fungerer.

Vi blogges! (kanskje)

dancing queen

(young and sweet, only seventeen) Jeg er 17!!!!! Jippi!

Ønsker alle en fin kveld!

16.01.16Om to dager har jeg bursdag. Jeg blir 17 år gammel; herregud ble jeg ikke nettopp 16?¿? Jeg hadde en liten feiring med noen venninner i går, og skal ha familieselskap i morgen. 

I dag derimot skal jeg bare slappe av, spise pizza og se film.

17. oktober

Hallo! <3 I dag har jeg vært en liten tur på kunst- og håndverksmesse og sett meg litt rundt. Helt utrolig hva folk får til altså. Jeg blir skikkelig fascinert av de som maler, spesielt nå som jeg prøver meg frem med maling selv, det er jo dritvanskelig (for å si det rett ut). Noen av maleriene er liksom 1x1 m eller noe i den dur og full av detaljer og flotte farger, og selv klarer jeg ikke å få til noe som helst på bittesmå lerret engang. Æsj, men jaja, øvelse gjør mester; er det ikke det de sier? Det værste med å male må være å blande farger, jeg får det rett og slett ikke til. Her en dag følte jeg meg optimistisk nok til å prøve meg på et litt mer realistisk portrett/selvportrett, og skulle da få til en lys rosa/beige farge. Det var lettere sagt enn gjort. Først ble det oransje, så ble det altfor rosa, så ble det grønt (?), og så endte jeg til slutt opp med brunt. Jeg er ikke brun. Jeg er nesten helt hvit. Når jeg skal kjøpe foundation går jeg alltid rett på den lyseste fargen de selger og krysser fingrene på at den ikke er for mørk. The struggle is real. Så jeg har helt gitt opp på selvportrett og håper nå heller bare at det ender opp med å se ut som et ansikt.


Nå sitter jeg å hører på leonard cohen og bare slapper av egentlig. Jeg har skikkelig lyst til å lese en bok nå, flere bøker faktisk. Jeg har så mange på hylla jeg ikke har lest enda! Men jeg holder fortsatt på med a game of thrones. Jeg elsker den virkelig, men jeg klarer bare ikke å holde på med samme boka så lenge. Jeg foretrekker bøker på under 200 sider, og denne er på litt mer, haha. Jeg har som mål å bli ferdig med den denne måneden, og det tror jeg at jeg skal klare. Jeg burde klare det. (hadde egentlig samme målet ut september hehe) Senere skal jeg rydde litt mer på rommet mitt, eller rettere sagt organisere. Jeg har null system, og jeg har alt for mye ting og tang, så planen er egentlig bare å prøve å lage plass til alt. Hurra for lørdag

Les mer i arkivet » September 2016 » August 2016 » Juli 2016
hits