hits

ting jeg ikke har tid til

 • Publisert: 28.06.2016, 21:26
 • Kategori: uncategorized
 • Hei! Jeg vil si at jeg er et relativt lat individ. Det er bare så mange ting jeg ikke har lyst til å bruke tiden min på. Mye heller vil jeg gjøre 'ingenting' en å gjøre tingene jeg har ramset opp i dette innlegget, men noen ganger må jeg gjøre de uansett. Jeg innså mens jeg skrev at: shit, det er mye jeg ikke gidder å gjøre! Jeg følte fire ting var nok for denne gang; det er faktisk litt småflaut å innrømme slike ting. Derfor starter jeg smått. (Kanskje det blir en del to etterhvert?) Jeg valgte å ekskludere 'støvsuge rommet' og 'ta ut av oppvaskmaskinen' i et forsøk på å høres mer oppegående ut enn det jeg egentlig er. Under er fire punkter med ting jeg ikke har tid til. Eller, jeg har jo egentlig tid, men jeg følte at 'ting jeg ikke har tid til' var en mye bedre tittel enn 'ting jeg utsetter fordi jeg helst ikke vil gjøre de, men ender opp med å måtte gjøre det av og til uansett, selv om jeg ikke vil'. So, here we go...

  vaske sminkekostene mine Dette er egentlig anbefalt å gjøre en gang i uken (for å fjerne sminkerester og bakterier eller noe sånt, ikke vet jeg). Hva? Det skjer ikke her i huset, det er sikkert. Jeg pleier å unnskylde meg med å si at 'jeg bruker jo så sjelden sminke uansett, det er ikke noe poeng i å gjøre det så ofte'. Så derfor vasker jeg kostene mine ca. annenhver måned (eller kanskje til og med enda sjeldnere). Creds til dere som gjør det oftere!

  lese introduksjonsdelen i starten av bøker Det er kanskje ikke alle som relaterer seg til dette, så la meg forklare. Jeg leser en god del bøker som har blitt stemplet som 'klassikere' og før selve romanen starter er det en del som er skrevet av en annen forfatter, der det for eksempel står litt om deres forhold til boken, litt faktaopplysninger om forfatteren, også videre... Fordi denne delen ofte inneholder spoilere pleier jeg å hoppe over den og heller lese den når jeg er ferdig med boken. Men så glemmer jeg liksom av det, legger boka på hylla og tenker liksom ikke noe mer på det.

  ta ansiktsmaske Jeg har en peel-off maske som skal brukes to ganger i uken og en mud-mask jeg skal bruke minst en gang i uken. Hele greia er egentlig et patetisk forsøk på å prøve å få kontroll på huden min, som har levd sitt eget liv de siste årene. Peel-off masken går forsåvidt greit for den er bare å dra av, men mud-mask? glem det. Den er så vanskelig å få av! Jeg må stå over vasken i en times tid (mulig jeg overdriver en smule) for å få skylt bort alt.

  re opp sengen Haha, dette skjer bare ikke. I beste fall rister jeg putene og drar litt i dyna, men det er sjelden. Jeg bare ser ikke helt poenget i å dandere dyna så voldsomt hver eneste dag. Jeg mener, er det noen der ute som rer opp sengen hver dag? Når noen timer har gått skal det soves igjen uansett, så de to minuttene kan brukes til noe annet.

 • Publisert: 28.06.2016, 21:26
 • Kategori: uncategorized
 • 12 kommentarer
 • 21. juni

 • Publisert: 21.06.2016, 16:02
 • Kategori: uncategorized
 • Nå er det lenge siden sist. Jeg er litt skuffet over at jeg ikke har fullført et eneste punkt på 100 themes-listen enda, men det er vel egentlig bare å starte et sted, er det ikke? Haha, føler det er litt typisk meg å ha så mange forskjellige ideer at jeg ikke klarer å bestemme meg for hvilken jeg skal videreutvikle. Også bare ender jeg opp med å utsette hele greia. Dere kan godt hjelpe meg litt på vei! Alt du trenger å gjøre er å kommentere et tilfeldig tall mellom 1 og 100, også bare starter jeg der. Og til dere som ikke aner hva jeg preiker om: 100 themes er en slags kreativ utfordring, der det er ramset opp hundre forskjellige temaer, og oppgaven er å f.eks. ta et bilde eller skrive en tekst som du føler representerer hvert enkelt tema. Akkurat nå er jeg mest gira på å ta bilder, så skal gjøre et forsøk på det, haha. 

  Processed with VSCO with a6 preset
  Ha en fin dag<3

 • Publisert: 21.06.2016, 16:02
 • Kategori: uncategorized
 • 8 kommentarer
 • 100 themes

 • Publisert: 08.05.2016, 00:17
 • Kategori: uncategorized
 • Hei! Tidligere i kveld begynte jeg å tenke litt på hva jeg egentlig vil med denne bloggen; hvorfor bestemte jeg meg plutselig for å fortsette, liksom? Svaret vet jeg, jo. Jeg vil utfordre meg selv kreativt, og jeg vil lære å uttrykke meg bedre. Omtrent med en gang etter at jeg først opprettet bloggen fant jeg denne listen, men begynte egentlig aldri på den. Nå, derimot, skal jeg gjøre nok et forsøk. Under er det ramset opp hundre forskjellige temaer. De kan jeg bruke som jeg vil; om jeg velger å ta et bilde som representerer temaet, eller skrive en tekst. Eller kanskje gjøre noe helt annet. Kun fantasien setter grenser. Etterhvert som jeg jobber meg nedover (ikke nødvendigvis i rekkefølge) kommer jeg til å legge til linkene til de forskjellige innleggene i dette innlegget her, slik at det blir lett å finne de igjen. Så får vi se når året er omme hvor langt jeg har kommet.


  1. Introduction
  2. Love 
  3. Light 
  4. Dark 
  5. Seeking Solace 
  6. Break Away 
  7. Heaven 
  8. Innocence 
  9. Drive 
  10. Breathe Again 
  11. Memory 
  12. Insanity 
  13. Misfortune 
  14. Smile 
  15. Silence 
  16. Questioning 
  17. Blood 
  18. Rainbow 
  19. Gray 
  20. Fortitude 
  21.Vacation
  22. Mother Nature 
  23. Cat 
  24. No Time 
  25. Trouble Lurking 
  26. Tears 
  27. Foreign 
  28. Sorrow 
  29. Happiness 
  30. Under the Rain 
  31. Flowers 
  32. Night 
  33. Expectations 
  34. Stars 
  35. Hold my Hand 
  36. Precious Treasure 
  37. Eyes 
  38. Abandoned 
  39. Dreams 
  40. Rated 
  41. Teamwork 
  42. Standing Still 
  43. Dying 
  44. Two Roads 
  45. Illusion  
  46.  Family 
  47. Creation 
  48. Childhood 
  49. Stripes 
  50. Breaking the Rules 
  51. Sport 
  52. Deep in Thought 
  53. Keeping a Secret 
  54. Tower 
  55. Waiting 
  56. Danger Ahead 
  57. Sacrifice 
  58. Kick in the Head 
  59. No Way Out 
  60. Rejection 
  61. Fairy Tale 
  62. Magic 
  63. Do Not Disturb 
  64. Multitasking 
  65. Horror 
  66. Traps 
  67. Playing the Melody 
  68. Hero 
  69. Annoyance 
  70. 67% 
  71. Obsession 
  72. Mischief Managed 
  73. I Can't 
  74. Are You Challenging Me? 
  75. Mirror 
  76. Broken Pieces 
  77. Test 
  78. Drink 
  79. Starvation 
  80. Words 
  81. Pen and Paper 
  82. Can You Hear Me? 
  83. Heal 
  84. Out Cold 
  85. Spiral 
  86. Seeing Red 
  87. Food 
  88. Pain 
  89. Through the Fire
  90. Triangle 
  91. Drowning 
  92. All That I Have 
  93. Give Up 
  94. Last Hope 
  95. Advertisement 
  96. In the Storm 
  97. Safety First 
  98. Puzzle 
  99. Solitude 
  100. Relaxation

 • Publisert: 08.05.2016, 00:17
 • Kategori: uncategorized
 • 2 kommentarer
 • døgnrytme er vanskelig

 • Publisert: 05.04.2016, 19:45
 • Kategori: uncategorized
 • Heihei! <3

  Først og fremst må jeg bare si at døgnrytme er vanskelig. Siden jeg klarte å starte dagen såpass tidlig i går i forhold til det jeg vanligvis gjør, så tenkte jeg at i dag kom til å bli lett som bare det. Der tok jeg feil. Jeg sov derfor altfor lenge, og er fremdeles litt desorientert. Ikke bare har jeg dårlig (elendig) døgnrytme, men når jeg faktisk sover så har jeg så masse rare drømmer at jeg begynner å bekymre meg over min egen fantasi. Jeg glemmer de ganske lett, takk gud, men med det samme jeg våkner og drømmene fortsatt sitter ferskt i minne så blir jeg helt målløs over hvor teite og usannsynlige de er. Hva faen, liksom? Jeg skulle gjerne ha kommet med et eksempel; det hadde sikkert blitt underholdene, men som sagt så husker jeg ingenting.

  Jeg har gått tur med hunden. Og det er stort sett det eneste jeg har gjort av betydning i dag når jeg tenker meg om. Ja, også har jeg lagt ut et bilde på instagram. Egentlig så hadde jeg tenkt å lage et skikkelig bra innlegg der jeg anbefaler enten filmer, serier eller bøker, men sånne innlegg er så stress å skrive fra mobil, u feel me? - og PC-ladder har jeg enda ikke fått tak i. Pappa har til sammen kjøpt to stykker, men ingen av de passet så begge måtte leveres tilbake. Så derfor blir det bare massevis av tullete hverdagsinnlegg enn så lenge:)))

 • Publisert: 05.04.2016, 19:45
 • Kategori: uncategorized
 • 0 kommentarer
 • mandag

 • Publisert: 04.04.2016, 10:52
 • Kategori: uncategorized
 • God dag, kjære lesere! Jeg hadde egentlig små planer om å slette bloggen helt, men så ble jeg plutselig veldig inspirert til å prøve en gang til.

  I dag er det mandag, som jeg er sikker på de fleste har fått med seg, og jeg er hjemme alene med hunden. Helt ærlig har jeg aldri hatt noe særlig i mot mandager. Nå går ikke jeg på skole eller noe slikt da, så alle dager er forsåvidt veldig like. Ingen som skiller seg ut spesielt negativt. Da jeg gikk på skolen derimot, hatet jeg alltid tirsdager, ikke mandager. Det var nok noe med at jeg syns det var ok å presse seg en dag etter helg og dårlig døgnrytme, men når tirsdagen kom og det gikk opp for meg at jeg faktisk hadde fire skoledager igjen å holde ut, så ble jeg alltid skikkelig irritabel. Når jeg tenker meg om kan det være fordi jeg var syk. jaja.

  I går la jeg meg i rimelig tid og klarte til og med å sovne før klokken slo tre! Wow, altså. Jeg sto derfor tidlig (eh) opp. Nå har jeg spist et rundstykke og drukket et glass appelsinjuice og sitter å følger sånn halvveis med på noe på tv. Om en liten stund tenker jeg å gå tur med Nemo, men må våkne litt mer først. Uff, trøtt.

  Ellers har jeg klart å latt PC-laderen ligge innen rekkevidde for noen sylskarpe valpetenner, og må derfor kjøpe en ny... I tillegg skal jeg sende en bok i posten til en jente som bor i Frankrike i forbindelse med #savetheculture, noe jeg har utsatt siden lenge før påske fordi jeg er søren ikke sikker på hvordan post fungerer.

  Vi blogges! (kanskje)

 • Publisert: 04.04.2016, 10:52
 • Kategori: uncategorized
 • 4 kommentarer
 • dancing queen

 • Publisert: 18.01.2016, 20:21
 • Kategori: uncategorized
 • (young and sweet, only seventeen) Jeg er 17!!!!! Jippi!

  Ønsker alle en fin kveld!

 • Publisert: 18.01.2016, 20:21
 • Kategori: uncategorized
 • 3 kommentarer
 • 16.01.16

 • Publisert: 16.01.2016, 19:02
 • Kategori: uncategorized


 • Om to dager har jeg bursdag. Jeg blir 17 år gammel; herregud ble jeg ikke nettopp 16?¿? Jeg hadde en liten feiring med noen venninner i går, og skal ha familieselskap i morgen. 

  I dag derimot skal jeg bare slappe av, spise pizza og se film.

 • Publisert: 16.01.2016, 19:02
 • Kategori: uncategorized
 • 2 kommentarer
 • 17. oktober

 • Publisert: 17.10.2015, 15:18
 • Kategori: uncategorized
 • Hallo! <3 I dag har jeg vært en liten tur på kunst- og håndverksmesse og sett meg litt rundt. Helt utrolig hva folk får til altså. Jeg blir skikkelig fascinert av de som maler, spesielt nå som jeg prøver meg frem med maling selv, det er jo dritvanskelig (for å si det rett ut). Noen av maleriene er liksom 1x1 m eller noe i den dur og full av detaljer og flotte farger, og selv klarer jeg ikke å få til noe som helst på bittesmå lerret engang. Æsj, men jaja, øvelse gjør mester; er det ikke det de sier? Det værste med å male må være å blande farger, jeg får det rett og slett ikke til. Her en dag følte jeg meg optimistisk nok til å prøve meg på et litt mer realistisk portrett/selvportrett, og skulle da få til en lys rosa/beige farge. Det var lettere sagt enn gjort. Først ble det oransje, så ble det altfor rosa, så ble det grønt (?), og så endte jeg til slutt opp med brunt. Jeg er ikke brun. Jeg er nesten helt hvit. Når jeg skal kjøpe foundation går jeg alltid rett på den lyseste fargen de selger og krysser fingrene på at den ikke er for mørk. The struggle is real. Så jeg har helt gitt opp på selvportrett og håper nå heller bare at det ender opp med å se ut som et ansikt.


  Nå sitter jeg å hører på leonard cohen og bare slapper av egentlig. Jeg har skikkelig lyst til å lese en bok nå, flere bøker faktisk. Jeg har så mange på hylla jeg ikke har lest enda! Men jeg holder fortsatt på med a game of thrones. Jeg elsker den virkelig, men jeg klarer bare ikke å holde på med samme boka så lenge. Jeg foretrekker bøker på under 200 sider, og denne er på litt mer, haha. Jeg har som mål å bli ferdig med den denne måneden, og det tror jeg at jeg skal klare. Jeg burde klare det. (hadde egentlig samme målet ut september hehe) Senere skal jeg rydde litt mer på rommet mitt, eller rettere sagt organisere. Jeg har null system, og jeg har alt for mye ting og tang, så planen er egentlig bare å prøve å lage plass til alt. Hurra for lørdag

 • Publisert: 17.10.2015, 15:18
 • Kategori: uncategorized
 • 6 kommentarer
 • 28. september

 • Publisert: 28.09.2015, 15:46
 • Kategori: uncategorized
 • Hei! Jeg har da omsider bestemt meg for at jeg skal fortsette å blogge. Jeg har fundert en god stund på om jeg ikke bare skal gi meg, men så kom jeg frem til at jeg vil veldig gjerne ha et lite sted der jeg kan poste i ny og ne om jeg føler for det. Jeg liker å ta bilder, jeg liker å tegne, og å male, og jeg vil bli flinkere til å formulere meg skriftlig. Så da passer dette ganske bra. Tegner eller maler jeg noe jeg blir fornøyd med kan jeg poste det her, har jeg noe på hjertet som jeg vil få ut kan jeg dele det her. Og viss jeg føler for å poste en oppskrift på muffins, eller anmelde en film eller skrive om en bok, eller hva den enn måtte være så kan jeg det. Jeg har nå satt meg et mål om å poste en gang i uken, så viss alt går etter planen blir det nytt innlegg hver søndag. Og oftere dersom jeg føler for det. Også må jeg slutte å sensurere meg selv, seriøst. Når jeg opprettet bloggen la jeg en plan om å kun poste innlegg som omhandlet mote, hverdag, skjønnet og fotografi, og ha en slags rød tråd nedover. Men jeg tror ikke det er helt meg, altså. Jeg har flere interesser enn som så, og helt ærlig så bryr jeg meg en god del mer om film og litteratur enn mote. Så jeg skal prøve å bevege meg mer i den retningen (enn så lenge)

  Jeg har da bestemt meg for å blogge hver eneste søndag fremover, så vi får se hvordan det går haha. Jeg tror mye av grunnen til at jeg oppdaterer så sjeldent er fordi jeg har begrenset meg litt når det kommer til tema. Og det er det jeg skal prøve å forandre på. Jeg lurer da på om det er noen som har noen tips til hva jeg kan skrive om?

  Hva slags innlegg liker dere å lese?

 • Publisert: 28.09.2015, 15:46
 • Kategori: uncategorized
 • 6 kommentarer
 • tumblr

 • Publisert: 26.06.2015, 14:14
 • Kategori: uncategorized


 • Hei hei alle sammen! Det begynner å bli en god stund siden forrige oppdatering nå ser jeg. Har så lyst å komme i gang i med å ta bilder, men jeg kommer liksom aldri på det når jeg har muligheten til det. I dag må jeg rydde rommet og pakke fordi vi reiser på ferie på mandag, kanskje søndag. Vi har ikke bestemt oss enda. Jeg har som mål å ta massevis av fine bilder (og noen stygge) mens vi er på tur, men når jeg tenker meg om så hadde jeg det målet i fjor også, og da ble det tatt pinlig lite. 

  I det siste har jeg forresten blitt litt mer aktiv på tumblr, og jeg blir kjempeglad viss dere tar turen innom. Det er bare å trykke på bildet over så blir siden åpnet i en ny fane!

  Hva heter du på tumblr? 

 • Publisert: 26.06.2015, 14:14
 • Kategori: uncategorized
 • 2 kommentarer
 • wreck this journal

 • Publisert: 03.03.2015, 15:41
 • Kategori: uncategorized • Hei alle sammen! Oi så lenge det er siden jeg har postet noe her. Men se her hva jeg endelig hår fått kloa i! Wreck this journal, wii!Det er ikke en vanlig bok med tekst, men heller en slags aktivitetsbok der 'to create is to destroy', og poenget er rett og slett å ødelegge boken, haha. Jeg satt en dag og så videoer på youtube av folk som hadde fullført boken og det blir rene kunstverket til slutt! Jeg har såvidt begynt på et par sider og så langt er det kjempegøy!

  Akkurat nå har jeg en bitteliten pause fra leksene mine og sitter og drikker en kopp med te. Jeg innser at varm drikke kanskje ikke var beste valget når solen steker gjennom vinduet og nesten brenner meg i nakken, men det smaker jo godt. Jeg har ikke vært på skolen i dag, men dro en liten tur til legen i 1-tiden. Jeg må virkelig skjerpe meg når det kommer til fravær på skolen - det vet jeg - men det er faktisk lettere sagt enn gjort, altså. Dagen i dag skal hvertfall brukes til å komme ajour med lekser og alt sånt. Jeg har satt meg et lite mål om å dra på skolen resten av uken og delta i gym (som jeg hater) men men

   

 • Publisert: 03.03.2015, 15:41
 • Kategori: uncategorized
 • 8 kommentarer
 • torsdag

 • Publisert: 19.02.2015, 12:38
 • Kategori: uncategorized

 • God torsdag, alle sammen! Har alle det bra? Selv har jeg greid å pådra meg en forkjølelse så jeg gjør ikke stort annet enn å skifte mellom nysing og hosting. Ferier, ass... Har gledet meg til overnattinger og moa-turer, og vips så er det torsdag og jeg har vært for syk til å gjøre noe av det jeg planla. Synes godt ferien kan være litt lengre akkurat nå. Å, det er bare så typisk meg å bli syk når vi har fri. Uff. Heldigvis har jeg netflix på pc-en og bøker i bokhylla så jeg skal nok greie meg.

  Hva skal du gjøre i dag? 

 • Publisert: 19.02.2015, 12:38
 • Kategori: uncategorized
 • 6 kommentarer
 • sunday morning

 • Publisert: 15.02.2015, 12:52
 • Kategori: uncategorized
 • (Altså, morgen og morgen da hehe)

  Jeg er så glad for at det er vinterferie nå! Bare tenk, hadde det ikke vært ferie så hadde det vært skole allerede i morgen. Ah, deilig å vite at jeg kan sove lenge i morgen også. Jeg har så smått begynt å øvelseskjøre litt og det er så gøy! Har ikke kommet meg på veien helt enda, men det har jeg ikke noe hastverk med heller; det holder med parkeringsplassen enn så lenge, haha. Det er liksom en ting å faktisk kjøre en bil, men  så er det en annen å må ta hensyn til trafikkregler og andre biler i tillegg. Det blir vel snart, tenker jeg.

  I dag ble det som dere ser pannekaker til frokost! Jippi! Det er en stund siden sist jeg laget det, så jeg husket ikke oppskriften, men det ble kjempegodt (heldigvis). Men det begrenser seg hvor feil du kan ta med pannekaker egentlig. Det er så få ingredienser å passe på, så det blir som regel spiselig,haha.

  Håper alle får en fin dag i dag

 • Publisert: 15.02.2015, 12:52
 • Kategori: uncategorized
 • 20 kommentarer
 • of mice and men

 • Publisert: 08.01.2015, 22:00
 • Kategori: uncategorized
 • det begynner virkelig å bli en vane og bruke tittelen på boka jeg leser som overskrift

  Skolen har startet igjen for fullt og jeg må si at jeg ikke er helt enig med verken lærere eller pensum. Det ble utdelt litt for mange prosjekt i løpet av en dag etter min smak, og viss du i tillegg slenger på å arrangere et nyttårsball på fem dager så sier det seg selv at det blir en stressfull uke. I dag dro jeg og Siri og trente etter skolen; noe som resulterte i at jeg ikke var hjemme før fire. Jeg rakk da å ta en dusj før middag og har stort sett bare gjort lekser hele kvelden. 

  I morgen skal vi bruke hele skoledagen på å stelle i stand til ballet, noe som enten kommer til å bli utrolig chill eller utrolig stressende, haha, vi får se! 
 • Publisert: 08.01.2015, 22:00
 • Kategori: uncategorized
 • 4 kommentarer
 • kjære

 • Publisert: 29.12.2014, 22:05
 • Kategori: uncategorized
 • Jeg håper alle har hatt en fin jul!♥ Den har for meg vært veldig vellykket med mye god mat, eple-te og god stemning. Jeg fikk blant annet 'kjære' av Linnea Myhre som ble lest ut på noen få timer, haha, så nå er jeg halvveis gjennom 'will grayson, will grayson' som jeg også fikk i julegave. Jeg er utrolig glad for alle gavene jeg fikk i år. Det er ting jeg kommer til å bruke og mye av det er også veldig 'meg' på en måte, som om jeg kunne kjøpt det selv.

  Jeg har gjort på veldig lite i ferien og har brukt all min tid på å slappe av og lade opp til skolestart igjen. Det er utrolig deilig å ikke ha noe spesielt jeg gjøre og bare ta ting som de kommer. Helt ærlig så gleder jeg meg litt til skolen starter igjen, som i grunn er ganske rart fordi jeg brukte mesteparten av dagene før ferien på å glede meg til ferie. Jeg greier visst ikke å bestemme meg, jeg. Pysjen har vært på nesten hele tiden og håret har sett ut som det gjør; ubørstet og satt opp som et slags reir midt bak på hodet. Jeg eier forresten ikke døgnrytme heller. Skulle legge meg i elleve-tiden i går kveld, men når klokken passerte ett sa jeg skitt au og fikk det for meg at da kunne jeg like gjerne døgne. Jeg endte da opp med å se en dokumentar om Kathleen Hanna før jeg i halv fem-tiden gav opp på den tanken og endte opp med å sove sikkert nærmere ti timer. Skulle gjerne sagt at dette er første gangen, men det har nok skjedd et par ganger, tihi.

  Det er forresten kun 20 dager igjen til jeg blir seksten, tenk på det! Gleder meg noe sykt egentlig. Har vært inne på tanken om jeg ikke skal få tatt en piercing når den tid kommer, men trooor ikke det blir noe av med det første, haha. Nåler er ikke akkurat min beste venn og det er ikke lommeboka mi heller (heh). Ønsker alle en fin kveld videre! ♥

 • Publisert: 29.12.2014, 22:05
 • Kategori: uncategorized
 • 2 kommentarer
 • bleachers

 • Publisert: 18.12.2014, 14:58
 • Kategori: uncategorized
 • Hei alle sammen! Håper dere ha hatt en fin dag så langt! Nå er det så godt som juleferie, bare avslutningen i morgen som står igjen. Det skal bli så godt med jul og ferie nå. Jeg er litt bekymret for om det kommer til å være snø på julaften for det lille som er her nå ser bare ut til å regne bort. Det er jo ingenting som er bedre enn å sitte og se på juleflmer og spise godteri mens det snør utenfor. Huff, det blir jo ikke skikkelig julestemning uten snø! Haha.

  Akkurat nå går bleacher's i wanna get better på repeat mens jeg sitter og blar gjennom forskjellige nettbutikker og ser på ting jeg kunne kjøpt hvis jeg bare hadde hatt litt penger. Dessverre kan jeg ikke bli sittende så veldig lenge for jeg har en del ting jeg har planer om å få gjort klart i løpet av de neste dagene, så det er vel best å sette i gang! Ha en fin dag videre♥

 • Publisert: 18.12.2014, 14:58
 • Kategori: uncategorized
 • 3 kommentarer
 • arven

 • Publisert: 16.12.2014, 17:25
 • Kategori: uncategorized


 • Nå er det søren ikke lenge igjen til jul! De siste månedene har gått utrolig fort og jeg gleder meg mer og mer for hver dag. Jeg begynte å lese boken over i går kveld og ble sittende litt lenger enn planlagt, tihi. Jeg hadde egentlig bestemt meg for og lese til side 100, men rett før jeg hadde kommet i mål sluttet kapittelet og et nytt startet. Det smarteste er vel da og legge fra seg boken, er det ikke? Men jeg endte da selvfølgelig opp et godt stykke inn i neste kapittel, haha.  Hva har dere gjort på i dag?

 • Publisert: 16.12.2014, 17:25
 • Kategori: uncategorized
 • 6 kommentarer
 • gavetips til venninner

 • Publisert: 17.11.2014, 16:03
 • Kategori: uncategorized
 • I dag har vi gjennomført skoleårets første tentamen og gud som jeg hater nynorsk akkurat nå. Jeg har innsett at det ikke er så veldig mange uker igjen til jul nå og har begynt å tenke veldig på hva jeg skal kjøpe til venninnene mine. Jeg er sikkert ikke den eneste som lurer på hva jeg skal kjøpe så jeg laget derfor like greit en liste.

  ♦ Lotions og såper Det er noe alle har bruk for og i julen bruker mange  butikker å selge gavesett med håndkremer, bodylotions, bodyscrub og dusjsåper og lignende til en billig penge.

  ♦ Notatbok Så er det vel ikke alle som er like glad i notatbøker som jeg er, men for de som er det er det en flott gave, spesielt hvis du finner en fin en med med bilder eller mønster.

  ♦ Skjerf Det er noe jeg hvertfall ønsker meg. Om vinteren er det som regel iskaldt ute og da er det kjempedeilig å ha et varmt skjerf å pakke seg inn i.

  ♦ Kosesokker Varme, myke, fluffy sokker i fine farger og mønstre er et must på vinteren (og resten av året).

  ♦ Duftlys Dette er lett og få tak i og i tillegg til at det lukter godt er det også fint å ha stående på rommet som en del av interiøret.

  ♦ Bøker Let it snow las jeg i fjor og en utrolig fin bok som passer ekstra fint å lese rundt juletider. Jeg har også hørt veldig mye bra om bøker som it, evig søndag og kjære.  Håper du likte innlegget og at det var litt til hjelp! ♥

 • Publisert: 17.11.2014, 16:03
 • Kategori: uncategorized
 • 8 kommentarer