danger aheadHei hei! I forrige innlegg nevnte jeg at jeg hadde veldig lyst til å begynne på 100 themes-listen (som egentlig skulle begynne på for godt over en måned siden), og ba dere om å velge hvilket tema jeg skulle begynne på med å kommentere et tilfeldig tall mellom 1 og 100. Det var det noen av dere som var så snill å gjøre (tusen takk!!!), så dette er nummer 56: Danger Ahead. Det var egentlig et ganske vanskelig tema, mye vanskeligere enn jeg først trodde, men med hjelp av min fantastiske venninne - Anja - kom vi forholdsvis raskt frem til hva vi skulle gjøre. Så da tok vi med oss kamera ut i skogen og knipset masse bilder utenfor et gammelt fabrikklokale. 

julepynt


Håper alle har hatt en fin jul så langt!

høstbilder i desember
Hei! Håper alle har hatt en fin dag så langt. Disse bildene tok jeg i november i fjor, men har av en eller annen grunn ikke lagt de ut noen steder. Fant de på pc-en for et par dager siden og bestemte meg egentlig umiddelbart for at de var altfor fine til å ikke bruke, så her er de. Det er skikkelig høstpreg på bildene, det er det ikke tvil om, men jeg får samtidig skikkelig julestemning av å se på de. Er det bare meg? Haha. I dag har jeg kjøpt ferdig alt av julegaver, så nå er det eneste som står igjen å pakke de inn, og rydde og vaske rom. Jeg får ikke skikkelig julestemning uten at soverommet er rent og ryddig, så det må jeg virkelig få gjort før helgen. Ellers skal jeg bare slappe av. Ha en fin kveld videre! ♥

comforting sounds

I don't feel alright
in spite of these comforting sounds
you make
I don't feel alright
because you make promises
that you break

back when we were kids
we would always know when to stop
and now all the good kids are
messing up
nobody has gained or
accomplished anything

 

(mew - comforting sounds)

red lips i know


Jeg elsker rød leppestift! Bruker det så å si aldri, og tror rett og slett ikke at jeg er modig nok ennå, men herregud det er så fint. I dag har jeg brukt altfor lang tid på å sminke meg, jeg har sett på 'the julekalender', spist pizza, og gjort et greit forsøk på å ta bilder. Jeg ble skikkelig fornøyd med flere av bildene, faktisk! Det er sjeldent. I tillegg begynner jeg å bli såpass godt kjent med kamera at det er veldig fort gjort å stille inn; jeg slipper å bruke en time på å finne ut av ting lenger, og da er det en lek å ta bilder. Det var først når jeg begynte med redigeringen at jeg begynt å slite. Jeg har ikke lenger tilgang på photoshop (sukk), ugh som jeg savner det. 

 

håkon


Jeg elsker å ta bilder. Det jeg liker aller best er portrettfotografering. Største problemet da er at jeg må ha noen som er villig til å bli tatt bilde av, og i og med at jeg er såpass fersk blir de fleste bildene elendig og går ikke an å bruke til noe som helst. Noe som er veldig kjipt. Disse tre er av lillebroren, og ble tatt i sommer en gang. Jeg er egentlig ganske fornøyd med de. Jeg har lagt merke til et par ting i ettertid: som for eksempel at man tydelig kan se skyggen min på det første bildet, og at lyset på det andre bildet ble veldig rart. Men vet du hva, det er helt greit, for nå vet at jeg må passe litt bedre på slike ting og forhåpentligvis blir de neste bildene jeg tar hakket bedre. Tredje bildet liker jeg veldig godt, og har egentlig ikke noe særlig negativt å si om det. Jeg håper å få tatt noen portrettbilder i vinter (forhåpentligvis med snø i bakgrunnen), men nå som det har blitt såpass mørkt ute er det ikke bare å gå ut når som helst når jeg føler for det. Det krever litt mer planlegging, og det vil jeg si jeg er passe dårlig til, haha. I mellomtiden kommer jeg sikkert til å ta litt selvportrett inne for øvingens skyld, og hvem vet; kanskje noen blir fine nok til å komme på bloggen.

how close am i to losing you

tonight you just close your eyes

and i just watch you 

slip away

(alle burde høre ´about today´ av the national, for det er muligens verdens fineste sang)

04.08.15


I dag ligger jeg bare i sengen og leser og hører på musikk og drikker te. Jeg føler egentlig ikke for å gjøre noe annet. Bildene tok jeg for en god stund siden, men likte ikke måten de endte opp med å se ut. Jeg har prøvd å redigere de på titalls forskjellige måter. Liker de fortsatt ikke, men skal prøve å ikke være så hard mot meg selv

Les mer i arkivet » Juni 2016 » Mai 2016 » April 2016
hits