julepynt


Håper alle har hatt en fin jul så langt!

høstbilder i desember
Hei! Håper alle har hatt en fin dag så langt. Disse bildene tok jeg i november i fjor, men har av en eller annen grunn ikke lagt de ut noen steder. Fant de på pc-en for et par dager siden og bestemte meg egentlig umiddelbart for at de var altfor fine til å ikke bruke, så her er de. Det er skikkelig høstpreg på bildene, det er det ikke tvil om, men jeg får samtidig skikkelig julestemning av å se på de. Er det bare meg? Haha. I dag har jeg kjøpt ferdig alt av julegaver, så nå er det eneste som står igjen å pakke de inn, og rydde og vaske rom. Jeg får ikke skikkelig julestemning uten at soverommet er rent og ryddig, så det må jeg virkelig få gjort før helgen. Ellers skal jeg bare slappe av. Ha en fin kveld videre! ♥

comforting sounds

I don't feel alright
in spite of these comforting sounds
you make
I don't feel alright
because you make promises
that you break

back when we were kids
we would always know when to stop
and now all the good kids are
messing up
nobody has gained or
accomplished anything

 

(mew - comforting sounds)

red lips i know


Jeg elsker rød leppestift! Bruker det så å si aldri, og tror rett og slett ikke at jeg er modig nok ennå, men herregud det er så fint. I dag har jeg brukt altfor lang tid på å sminke meg, jeg har sett på 'the julekalender', spist pizza, og gjort et greit forsøk på å ta bilder. Jeg ble skikkelig fornøyd med flere av bildene, faktisk! Det er sjeldent. I tillegg begynner jeg å bli såpass godt kjent med kamera at det er veldig fort gjort å stille inn; jeg slipper å bruke en time på å finne ut av ting lenger, og da er det en lek å ta bilder. Det var først når jeg begynte med redigeringen at jeg begynt å slite. Jeg har ikke lenger tilgang på photoshop (sukk), ugh som jeg savner det. 

 

reload sessions

Hei <3 Tenkte å tipse dere om litt musikk i dag! Digger sangene over. Måtte stoppe meg selv fra velge flere enn fire videoer, det er sykt mange fine og velge mellom. Alle over er cover av kjente sanger, men reload sessions legger ut mange originale låter også. Jeg kan seriøst sitte å høre på disse sangene i flere timer, de er så fine! Favoritten min er Lilly Ahlbergs versjon av habits (som også var en av de første jeg hørte om jeg ikke tar helt feil). Har du en favoritt?

Les mer i arkivet » Juni 2016 » Mai 2016 » April 2016
hits