hits

nyx: soft matte lip cream

 • Publisert: 14.05.2016, 22:48
 • Kategori: new in
 • Hei, og god pinse! Hva er pinse? Jeg har ikke googlet det enda, så jeg aner ikke. Uansett! I går var jeg blant annet en tur innom cubus, og kjøpte meg to leppestifter fra nyx. De er liquid lipsticks som vil si at de er flytende og ligner egentlig mer på lipgloss enn leppestift, bare at de er mye mer pigmentert og tørker helt matt. Jeg har hatt lyst på sånn type leppestift utrolig lenge nå, men ville helst se fargene i virkeligheten før jeg kjøpte de! Jeg endte opp med Istanbul og Antwerp. De ser nesten helt like ut på - Istanbul er hakket lysere og litt gråere, men det er veldig lite som skiller de, altså. Men jeg kjøpte begge to, tross alt. Klarte ikke å bestemme meg for en, haha. Jeg kommer definitivt til å kjøpe flere, for jeg liker pigmenteringen (og egentlig hele konseptet) utrolig godt. Har lyst på en nude og en rød, og kanskje flere enn det også, vi får se!


  Istanbul til venstre og Antwerp til høyre.


  Har du prøvd dette produktet? Hva syns du?

 • Publisert: 14.05.2016, 22:48
 • Kategori: new in
 • 19 kommentarer
 • ebay finds

 • Publisert: 10.05.2016, 00:36
 • Kategori: wishlist
 • Hei, dere! Har alle hatt en fin dag? Selv har jeg ikke gjort stort. Jeg har nytt solen, lest litt og vindushoppet på ebay. Jeg fant utrolig mye fint, og laget derfor like greit et kollasj så jeg kan vise dere litt av det som står på ønskelisten min. Det er jo så billig, også! Det er tider som dette jeg skulle ønske jeg kunne handle på nett med bankkortet mitt... Når jeg tenker meg om er det vel egentlig for det beste at jeg ikke kan det, haha. Jeg har faktisk tenkt å kjøpe noen av tingene under, jeg må bare få noen til å bestille det for meg (som er lettere sagt enn gjort). 

  1. T-skjorte (HER) Denne er så kul! Det ser ut som en helt vanlig t-skjorte med brystlomme og katteprint, men når du drar ned lommen er der en aldri så liten overraskelse. (5.69 USD) // 2. Sminkeskrin (HER) Utrolig praktisk dersom du har en del sminke. Selv har jeg en liten en fra søstrene grene beregnet til leppestifter, og den gjør livet en smule mer organisert.(14.99 USD) // 3. Toalettmappe (HER) Dette er noe jeg virkelig trenger! Denne har to bur, så det går for eksempel an å legge sminke i det ene og toalettsaker i det andre. Den har også et lite speil og en elastisk stropp i lokket som kan brukes til å holde på plass sminkekoster osv. (3.88 USD) // 4. Kameralinser til mobilen (HER) Jeg vet ikke hvor bra dette faktisk er, men viss det funker er det jo utrolig stilig. Det følger med en makro-linse, en vidvinkel-linse og en 'fisheye'-linse, og de festes fast med hjelp av en klype. (2.50 USD) // 5. Ryggsekk (HER) Jeg syns denne er så fin! (16.99 USD) // Plakat (HER) <3<3<3 Slike minimalistiske plakater har vært populære en god stund, og jeg tror faktisk ikke de kommer til å gå av moten med det første. Uansett; trendy eller ikke, så er de utrolig flotte å se på. (9.52 USD) // iPhone(6) deksel (HER) Du kan velge mellom grønt, hvitt, hvitt/grått, rødt og svart. Jeg vil ha alle, unntatt det helt hvite, haha. Veldig vanskelig å bestemme seg, men med tanke på hvor billige de er kan jeg like gjerne kjøpe alle, eller? (1.75 USD) // Sminkekoster 20stk (HER) Sminkekoster er ofte svindyre, men det trenger de altså ikke å være. Her får du liksom 20 koster til mindre enn en 50-lapp. Det er nesten for godt til å være sant! Det betyr jo selvfølgelig at de ikke kommer til å være like gode som litt dyrere koster, så viss du er i overkant opptatt av kvalitet er det ikke sikkert at dette er noe for deg. Selv har jeg noen ebay-koster hjemme (ikke de over) og jeg syns helt ærlig at kvaliteten er mer enn bra nok. (4.68 USD)


  Liker dere å lese slike innlegg?
   

 • Publisert: 10.05.2016, 00:36
 • Kategori: wishlist
 • 10 kommentarer
 • 100 themes

 • Publisert: 08.05.2016, 00:17
 • Kategori: uncategorized
 • Hei! Tidligere i kveld begynte jeg å tenke litt på hva jeg egentlig vil med denne bloggen; hvorfor bestemte jeg meg plutselig for å fortsette, liksom? Svaret vet jeg, jo. Jeg vil utfordre meg selv kreativt, og jeg vil lære å uttrykke meg bedre. Omtrent med en gang etter at jeg først opprettet bloggen fant jeg denne listen, men begynte egentlig aldri på den. Nå, derimot, skal jeg gjøre nok et forsøk. Under er det ramset opp hundre forskjellige temaer. De kan jeg bruke som jeg vil; om jeg velger å ta et bilde som representerer temaet, eller skrive en tekst. Eller kanskje gjøre noe helt annet. Kun fantasien setter grenser. Etterhvert som jeg jobber meg nedover (ikke nødvendigvis i rekkefølge) kommer jeg til å legge til linkene til de forskjellige innleggene i dette innlegget her, slik at det blir lett å finne de igjen. Så får vi se når året er omme hvor langt jeg har kommet.


  1. Introduction
  2. Love 
  3. Light 
  4. Dark 
  5. Seeking Solace 
  6. Break Away 
  7. Heaven 
  8. Innocence 
  9. Drive 
  10. Breathe Again 
  11. Memory 
  12. Insanity 
  13. Misfortune 
  14. Smile 
  15. Silence 
  16. Questioning 
  17. Blood 
  18. Rainbow 
  19. Gray 
  20. Fortitude 
  21.Vacation
  22. Mother Nature 
  23. Cat 
  24. No Time 
  25. Trouble Lurking 
  26. Tears 
  27. Foreign 
  28. Sorrow 
  29. Happiness 
  30. Under the Rain 
  31. Flowers 
  32. Night 
  33. Expectations 
  34. Stars 
  35. Hold my Hand 
  36. Precious Treasure 
  37. Eyes 
  38. Abandoned 
  39. Dreams 
  40. Rated 
  41. Teamwork 
  42. Standing Still 
  43. Dying 
  44. Two Roads 
  45. Illusion  
  46.  Family 
  47. Creation 
  48. Childhood 
  49. Stripes 
  50. Breaking the Rules 
  51. Sport 
  52. Deep in Thought 
  53. Keeping a Secret 
  54. Tower 
  55. Waiting 
  56. Danger Ahead 
  57. Sacrifice 
  58. Kick in the Head 
  59. No Way Out 
  60. Rejection 
  61. Fairy Tale 
  62. Magic 
  63. Do Not Disturb 
  64. Multitasking 
  65. Horror 
  66. Traps 
  67. Playing the Melody 
  68. Hero 
  69. Annoyance 
  70. 67% 
  71. Obsession 
  72. Mischief Managed 
  73. I Can't 
  74. Are You Challenging Me? 
  75. Mirror 
  76. Broken Pieces 
  77. Test 
  78. Drink 
  79. Starvation 
  80. Words 
  81. Pen and Paper 
  82. Can You Hear Me? 
  83. Heal 
  84. Out Cold 
  85. Spiral 
  86. Seeing Red 
  87. Food 
  88. Pain 
  89. Through the Fire
  90. Triangle 
  91. Drowning 
  92. All That I Have 
  93. Give Up 
  94. Last Hope 
  95. Advertisement 
  96. In the Storm 
  97. Safety First 
  98. Puzzle 
  99. Solitude 
  100. Relaxation

 • Publisert: 08.05.2016, 00:17
 • Kategori: uncategorized
 • 2 kommentarer
 • filmtips: 5 komedier

 • Publisert: 07.05.2016, 17:27
 • Kategori: movies
 • Heihei<3 Håper alle har hatt en fin helg så langt! Jeg ser på en god del filmer, og har derfor tenkt en stund på å begynne å lage slike innlegg der jeg anbefaler noen filmer fra forskjellige sjangre. Først ut er komedier, så under har jeg funnet frem fem ganske forskjellige komedier; forhåpentligvis noe til enhver smak. Enjoy!  the dictator (2012)

  Først ut er the dictator med Sacha Baron Cohen i hovedrollen som Admiral General Aladeen - en diktator i landet Wadiya. Mesteparten av handlingen foregår i New York der Aladeen skal undertegne en avtale som gjør Wadiya om til et demokrati; noe han risikerer livet for å hindre. Det er en politisk satire med mye svart humor, så om det er noe du liker er det stor sjanse for at denne filmen faller i smak!


  wet hot american summer (2001)

  Dersom du er en flittig bruker av netflix har du kanskje sett denne tittelen før. Det er fordi netflix laget en mini-serie basert på denne filmen, med de samme skuespillerne. Jeg har ikke sett serien enda, men det blir nok etterhvert! Dette er også en satire, og en ganske fjollete film spør du meg, men også veldig morsom. Kort oppsummert handler det om en gruppe ungdommer siste dagen på sommerleir i 1981. Wet hot american summer er proppfull av kjente skuespillere som blant annet Bradley Cooper, Amy Poehler, Paul Rudd og Elizabeth Banks. 

  dr. strangelove (1964)

  Dette er den soleklart eldste filmen på denne listen, og jeg vil si rett ut at denne ikke er for alle. Med tanke på at den er såpass gammel, er det nok dessverre mye av humoren som ikke er like morsom nå som den var den gang. Det er heller ikke en like 'åpenbar' komedie som de to over, men er - tro det eller ei - samme undersjanger som the dictator! Peter Sellers spiller tre av hovedrollene (noe jeg ikke fant ut før lenge etter jeg hadde sett filmen), filmen er i sort/hvitt og inneholder mye dialog. Jeg har ikke peiling på hvordan jeg skal forklare hva den handler om, haha, men ifølge wikipedia 'er filmens motiv den atomvåpenbaserte maktbalansen mellom USA og Sovjetunionen under den kalde krigen'. Kanskje ikke den morsomste filmen som finnes, men den er uten tvil et lite mesterverk, og en film alle burde se!

  snatch (2000)

  Nå er vi kommet til en av mine absolutt favorittfilmer. Denne satt jeg på totalt uviten om at det faktisk var en komedie - jeg var sikker på det var en type action/drama eller noe i den dur. Det er to handlinger i denne filmen: Den ene omhandler en stjålet diamant, og den andre handler om en promotør innen ulovlig boksing (spilt av Jason Statham) som havner i litt av en knipe på grunn av jobben sin. Utrolig morsom film, jeg lo høyt flere ganger! Jeg må bare nevne dialekten til Brad Pitt i filmen. Den er konge! Trodde egentlig det var en liksom-dialekt, men så kom jeg over denne videoen på youtube, og det viser seg at det faktisk var veldig nært en ekte irsk dialekt. Snatch er en kjempemorsom, kjempebra film, så om du kun skal se en film fra dette innlegget så se den! 


  zombieland (2009)

  Jeg regner med mange har sett denne, viss ikke du har sett den så er det bare å hive seg rundt! Det er en zombie-komedie, og jeg har ikke egentlig så mye mer å si om det. Den handler om Columbus (Jesse Eisenberg) som prøver å komme seg fra Texas til Ohio, for å finne ut om foreldrene fortsatt er i live. Det høres passe dramatisk ut, men zombieland er en utrolig morsom film med interessante karakterer, som du burde se!


  Håper dere likte dette innlegget. Har du sett noen av filmene? Slike innlegg tar litt tid å lage, men jeg kommer til å fortsette å lage de, tross alt! Viss du har forslag til en sjanger jeg kan ta for meg neste gang blir jeg kjempeglad viss du legger igjen en kommentar :-)

 • Publisert: 07.05.2016, 17:27
 • Kategori: movies
 • 0 kommentarer
 • sminkevideo

 • Publisert: 05.05.2016, 13:24
 • Kategori: youtube
 • (Hei og god dag, alle!<3 Dette er hva jeg gjorde i går. Dere skjønner, jeg har nettopp kjøpt meg et nytt sminke-pallette, og hadde veldig lyst til å prøve ut litt av sminken. Så fikk jeg den glimrende ideen at jeg kunne filme og lage en video, men å snakke foran kamera er etter min bok aaalt for kleint og ikke minst så krever det en del redigering, så dette er basically bare en dritkort video av at jeg sminker meg. Haha. Resultatet er virkelig ikke verdig tiden jeg brukte på redigeringen, men sånn går det når alt du har er movie maker. Uansett, artig eksperiment. Så får vi se om det blir noe mer fremover!)

 • Publisert: 05.05.2016, 13:24
 • Kategori: youtube
 • 2 kommentarer