hits

#savetheculture

 • Publisert: 09.04.2016, 00:34
 • Kategori: books
 • Hei, dere!

  I dag har jeg vært på H&M og shoppet. Jeg brukte mer penger enn jeg strengt tatt er komfortabel med, men jeg er veldig fornøyd med alt jeg kjøpte. Tenker å vise alt i et eget innlegg senere en gang, men her kan dere se ene toppen jeg kjøpte! Jeg er litt sånn frem og tilbake når det kommer til crop-tops og lignende... Jeg personlig føler at magen/øverste delen av hoftene er et lite problemområde på kroppen min, skjønner dere. Det går greit på bilder, men ellers føler jeg meg fort ukomfortabel. Det er noe jeg har lyst å endre på, så derfor har jeg planer om å begynne å kle meg etter hva jeg liker og ikke hva som passer kroppsfasongen min.

  På onsdag var jeg på besøk hos en venninne, torsdag spiste jeg pannekaker til frokost og las endel. Også har jeg endelig fått ræva i gir og sent boka jeg skulle sende (for en stund siden) i anledning med #savetheculture!!! Applaus. Jeg syns nye ting er skummelt, og post for meg er en ganske ny ting. Uff, jeg hater situasjoner hvor jeg føler meg uforberedt! Selv om fikk et snev av panikk når jeg sto med kassa og skulle fylle ut en sånn lapp som klistres på pakken, så gikk det fint, og det kostet heldigvis under femti kroner å sende til Frankrike. Så da ble det ikke så dyrt som jeg fryktet. For dere som ikke vet hva jeg snakker om når jeg nevner #savetheculture, så kan jeg fortelle dere hva det er! Kort sagt er det en book exchange (bok utveksling på norsk), der du sender en bok til noen andre, og mottar opp til 36 bøker tilbake. Det høres kanskje ut som veldig masse bøker, haha, men hvor mye du selv får er avhengig av hvor mange du verver til å delta. (Selv forventer jeg ikke å motta mer enn 1-2 bøker) Du kan verve folk via sosiale medier som Facebook og Instagram, eller du kan gjøre det på privaten. Jeg syns det er utrolig gøy å være en del av et slikt opplegg, også elsker jeg jo bøker av hele mitt hjerte så dette er jo midt i blinken, haha! Viss det er noen som også har lyst å bli med så er det bare å legge igjen en kommentar så snakkes vi! :-)

 • Publisert: 09.04.2016, 00:34
 • Kategori: books
 • 5 kommentarer
 • døgnrytme er vanskelig

 • Publisert: 05.04.2016, 19:45
 • Kategori: uncategorized
 • Heihei! <3

  Først og fremst må jeg bare si at døgnrytme er vanskelig. Siden jeg klarte å starte dagen såpass tidlig i går i forhold til det jeg vanligvis gjør, så tenkte jeg at i dag kom til å bli lett som bare det. Der tok jeg feil. Jeg sov derfor altfor lenge, og er fremdeles litt desorientert. Ikke bare har jeg dårlig (elendig) døgnrytme, men når jeg faktisk sover så har jeg så masse rare drømmer at jeg begynner å bekymre meg over min egen fantasi. Jeg glemmer de ganske lett, takk gud, men med det samme jeg våkner og drømmene fortsatt sitter ferskt i minne så blir jeg helt målløs over hvor teite og usannsynlige de er. Hva faen, liksom? Jeg skulle gjerne ha kommet med et eksempel; det hadde sikkert blitt underholdene, men som sagt så husker jeg ingenting.

  Jeg har gått tur med hunden. Og det er stort sett det eneste jeg har gjort av betydning i dag når jeg tenker meg om. Ja, også har jeg lagt ut et bilde på instagram. Egentlig så hadde jeg tenkt å lage et skikkelig bra innlegg der jeg anbefaler enten filmer, serier eller bøker, men sånne innlegg er så stress å skrive fra mobil, u feel me? - og PC-ladder har jeg enda ikke fått tak i. Pappa har til sammen kjøpt to stykker, men ingen av de passet så begge måtte leveres tilbake. Så derfor blir det bare massevis av tullete hverdagsinnlegg enn så lenge:)))

 • Publisert: 05.04.2016, 19:45
 • Kategori: uncategorized
 • 0 kommentarer
 • mandag

 • Publisert: 04.04.2016, 10:52
 • Kategori: uncategorized
 • God dag, kjære lesere! Jeg hadde egentlig små planer om å slette bloggen helt, men så ble jeg plutselig veldig inspirert til å prøve en gang til.

  I dag er det mandag, som jeg er sikker på de fleste har fått med seg, og jeg er hjemme alene med hunden. Helt ærlig har jeg aldri hatt noe særlig i mot mandager. Nå går ikke jeg på skole eller noe slikt da, så alle dager er forsåvidt veldig like. Ingen som skiller seg ut spesielt negativt. Da jeg gikk på skolen derimot, hatet jeg alltid tirsdager, ikke mandager. Det var nok noe med at jeg syns det var ok å presse seg en dag etter helg og dårlig døgnrytme, men når tirsdagen kom og det gikk opp for meg at jeg faktisk hadde fire skoledager igjen å holde ut, så ble jeg alltid skikkelig irritabel. Når jeg tenker meg om kan det være fordi jeg var syk. jaja.

  I går la jeg meg i rimelig tid og klarte til og med å sovne før klokken slo tre! Wow, altså. Jeg sto derfor tidlig (eh) opp. Nå har jeg spist et rundstykke og drukket et glass appelsinjuice og sitter å følger sånn halvveis med på noe på tv. Om en liten stund tenker jeg å gå tur med Nemo, men må våkne litt mer først. Uff, trøtt.

  Ellers har jeg klart å latt PC-laderen ligge innen rekkevidde for noen sylskarpe valpetenner, og må derfor kjøpe en ny... I tillegg skal jeg sende en bok i posten til en jente som bor i Frankrike i forbindelse med #savetheculture, noe jeg har utsatt siden lenge før påske fordi jeg er søren ikke sikker på hvordan post fungerer.

  Vi blogges! (kanskje)

 • Publisert: 04.04.2016, 10:52
 • Kategori: uncategorized
 • 4 kommentarer