there is a light that never goes out

Lene Orvik | BikBok
 

purple


Dagen i dag har bestått av en naturfagprøve og lekselesing, og det blir vel stort sett bare lekser senere i dag også tenker jeg. Så utrolig kjedelig. Men, i morgen er det i alle fall fredag, så selv om jeg mest sannsynlig skal gjøre lekser da også kan jeg vertfall spise sjokolade i mens. Jeg håper virkelig at dere har litt mer innholdsrike planer enn det jeg har, altså. 

Hva har du gjort i dag?

innkjøpsort A4-notatbok  rosa A5-notatbok ▬ 3 basic singletter ▬ duftlys ▬ mango-te

Håper alle har kost seg masse i helgen! På fredag var jeg en snartur på skolen og tok en historieprøve (tror faktisk det gikk skikkelig bra også, krysser fingrene), før jeg senere på kvelden dro en liten tur på Moa og kjøpte litt småtteri. Jeg skulle strengt tatt egentlig ikke ha mer enn en notatbok og et lite duftlys da ehem, men jeg vil ikke si at jeg kjøpte noe jeg ikke trengte. Singletter har jeg jo faktisk sett etter en stund og notatbøker går ikke an å ha for mye av. Teen derimot ble bare med, haha, men god er den da! På lørdag var jeg på jentekveld med tre andre jenter, noe som var utrolig koselig. Vi spiste taco og brownies, hørte på musikk og bare snakket i flere timer. Sånne kvelder er gull verdt altså!  Hva gjorde du på i helgen?

wreck this journal
Hei alle sammen! Oi så lenge det er siden jeg har postet noe her. Men se her hva jeg endelig hår fått kloa i! Wreck this journal, wii!Det er ikke en vanlig bok med tekst, men heller en slags aktivitetsbok der 'to create is to destroy', og poenget er rett og slett å ødelegge boken, haha. Jeg satt en dag og så videoer på youtube av folk som hadde fullført boken og det blir rene kunstverket til slutt! Jeg har såvidt begynt på et par sider og så langt er det kjempegøy!

Akkurat nå har jeg en bitteliten pause fra leksene mine og sitter og drikker en kopp med te. Jeg innser at varm drikke kanskje ikke var beste valget når solen steker gjennom vinduet og nesten brenner meg i nakken, men det smaker jo godt. Jeg har ikke vært på skolen i dag, men dro en liten tur til legen i 1-tiden. Jeg må virkelig skjerpe meg når det kommer til fravær på skolen - det vet jeg - men det er faktisk lettere sagt enn gjort, altså. Dagen i dag skal hvertfall brukes til å komme ajour med lekser og alt sånt. Jeg har satt meg et lite mål om å dra på skolen resten av uken og delta i gym (som jeg hater) men men

 

Les mer i arkivet » Juni 2016 » Mai 2016 » April 2016
hits