hits
Jeg heter Marie og er 19 år gammel. Denne bloggen er for tiden inaktiv, men vurderer å begynne å ta den i bruk igjen. Interesserer meg blandt annet for bøker og sminke.

summer reading

 • Publisert: 15.07.2016, 21:02
 • Kategori: books
 • Nå er det ikke lenge til vi reiser! I morgen tidlig kjører vi, og kommer ikke hjem før på flere uker. Vi skal reise til Kroatia med bobil; mer planer enn det har vi faktisk ikke. Satser på mye sol og mye bading. Jeg har (etter mye frem og tilbake) valgt meg ut fem bøker fra bokhyllen som jeg skal ta med. Tviler sterkt på at jeg kommer til å få lest alle egentlig, haha. To av bøkene er tross alt på over tusen sider hver. Men bedre med for mye lesestoff enn for lite! (Jeg kommer ikke til å skrive så mye om hva de forskjellige bøkene handler om i dette innlegget. Personlig foretrekker jeg å vite minst mulig om de før jeg begynner å lese, og noen av baksidene er så vage at jeg må Google for å finne ut hva de handler om og da kan det hende jeg får vite litt mer enn det jeg egentlig vil. Jeg er livredd for spoilere – viss du lurte. Haha, men seriøst)

  A Clash of Kings av George R. R. Martin Dette er oppfølgeren til A Game of Thrones, som jeg las for snart et år siden. Likte den kjempegodt! Jeg så ferdig sesong 1 av serien for litt siden, og har gledet meg til å begynne på denne boken en god stund nå. Eneste grunnen til at jeg ikke har lest den allerede er fordi jeg brukte så lang tid på den forrige. Det er utrolig tunge (ikke minst lange) bøker med mange navn å huske, men nå er jeg faktisk så lei av å se game of thrones-spoilere på facebook at nå må jeg bare hoppe i det og prøve å komme meg à jour!

  A Storm of Swords av George R. R. Martin Dette er tredje boken i A Song of Ice and Fire (game of thrones) og er veldig usikker på om jeg faktisk får tid til å lese den i ferien, men tar den med likevel.

  The Moon is Down av John Steinbeck Dette er en kjempekort bok som jeg regner med jeg fyker gjennom på en times tid. Er ikke helt sikker på hva den handler om, men slik jeg har forstått det er handlingen satt under 2. verdenskrig. (Fun fact: De Allierte brukte denne boken som propaganda under krigen, og i Italia risikerte du dødsstraff om du eide et eksemplar av the Moon is Down)

  The Book Thief av Markus Zusak Denne har jeg hatt lyst å lese i et par år nå. Den handler om ni år gamle Liesel og – som tittelen tilsier – stjeler hun bøker. Denne også er satt under 2. verdenskrig, faktisk, og er skrevet fra Dødens synsvinkel.

  Svøm med Dem som Drukner av Lars Mytting Denne også har jeg hatt lyst til å lese utrolig lenge. Kanskje siden den først ble utgitt. Det er den eneste norske boken jeg tar med meg, og jeg har hørt utrolig mye bra om den!

  Det var alle bøkene! Som sagt tviler på at jeg får lest alle, men jeg skal jo i det minste forsøke. Har du lest noen av disse? Hva har du planer om å lese i sommer?

  3 kommentarer

  Karina Larsen

  15.07.2016 kl.21:11

  Så mye bra lesestoff! Jeg har selv lyst å lese boktyven :)

  sammegreia

  15.07.2016 kl.21:12

  For noen fine bilder! Elsker designet ditt forresten, skikkelig lyst og fint!<3

  Ha en superfin kveld videre

  Sarah

  15.07.2016 kl.21:26

  Kul med tips :)

  Skriv en ny kommentar