hits
Jeg heter Marie og er 19 år gammel. Denne bloggen er for tiden inaktiv, men vurderer å begynne å ta den i bruk igjen. Interesserer meg blandt annet for bøker og sminke.

ting jeg ikke har tid til

 • Publisert: 28.06.2016, 21:26
 • Kategori: uncategorized
 • Hei! Jeg vil si at jeg er et relativt lat individ. Det er bare så mange ting jeg ikke har lyst til å bruke tiden min på. Mye heller vil jeg gjøre 'ingenting' en å gjøre tingene jeg har ramset opp i dette innlegget, men noen ganger må jeg gjøre de uansett. Jeg innså mens jeg skrev at: shit, det er mye jeg ikke gidder å gjøre! Jeg følte fire ting var nok for denne gang; det er faktisk litt småflaut å innrømme slike ting. Derfor starter jeg smått. (Kanskje det blir en del to etterhvert?) Jeg valgte å ekskludere 'støvsuge rommet' og 'ta ut av oppvaskmaskinen' i et forsøk på å høres mer oppegående ut enn det jeg egentlig er. Under er fire punkter med ting jeg ikke har tid til. Eller, jeg har jo egentlig tid, men jeg følte at 'ting jeg ikke har tid til' var en mye bedre tittel enn 'ting jeg utsetter fordi jeg helst ikke vil gjøre de, men ender opp med å måtte gjøre det av og til uansett, selv om jeg ikke vil'. So, here we go...

  vaske sminkekostene mine Dette er egentlig anbefalt å gjøre en gang i uken (for å fjerne sminkerester og bakterier eller noe sånt, ikke vet jeg). Hva? Det skjer ikke her i huset, det er sikkert. Jeg pleier å unnskylde meg med å si at 'jeg bruker jo så sjelden sminke uansett, det er ikke noe poeng i å gjøre det så ofte'. Så derfor vasker jeg kostene mine ca. annenhver måned (eller kanskje til og med enda sjeldnere). Creds til dere som gjør det oftere!

  lese introduksjonsdelen i starten av bøker Det er kanskje ikke alle som relaterer seg til dette, så la meg forklare. Jeg leser en god del bøker som har blitt stemplet som 'klassikere' og før selve romanen starter er det en del som er skrevet av en annen forfatter, der det for eksempel står litt om deres forhold til boken, litt faktaopplysninger om forfatteren, også videre... Fordi denne delen ofte inneholder spoilere pleier jeg å hoppe over den og heller lese den når jeg er ferdig med boken. Men så glemmer jeg liksom av det, legger boka på hylla og tenker liksom ikke noe mer på det.

  ta ansiktsmaske Jeg har en peel-off maske som skal brukes to ganger i uken og en mud-mask jeg skal bruke minst en gang i uken. Hele greia er egentlig et patetisk forsøk på å prøve å få kontroll på huden min, som har levd sitt eget liv de siste årene. Peel-off masken går forsåvidt greit for den er bare å dra av, men mud-mask? glem det. Den er så vanskelig å få av! Jeg må stå over vasken i en times tid (mulig jeg overdriver en smule) for å få skylt bort alt.

  re opp sengen Haha, dette skjer bare ikke. I beste fall rister jeg putene og drar litt i dyna, men det er sjelden. Jeg bare ser ikke helt poenget i å dandere dyna så voldsomt hver eneste dag. Jeg mener, er det noen der ute som rer opp sengen hver dag? Når noen timer har gått skal det soves igjen uansett, så de to minuttene kan brukes til noe annet.

  12 kommentarer

  Silje Pauline

  28.06.2016 kl.21:41

  Hahaha, jeg rer heller ALDRI opp senga. Syns helt ærlig den er best å legge seg i, om den ikke er redd opp uansett.

  Marie

  01.07.2016 kl.16:17

  Silje Pauline: Haha, så bra jeg ikke er alene om det!

  Znippen.no

  28.06.2016 kl.21:49

  Haha, jeg klarer ikke å lese en bok uten å ha alt lest coveret jeg :D Håper du har hatt en flott dag! Feel free til å ta en titt innom bloggen min og følge den :)

  Marie

  01.07.2016 kl.16:22

  Snippen: Coveret er ikke noe problem! jeg mente introduksjonsdelen inni boken som kan være opp til 20sider lang, om ikke mer. det gidder jeg ikke å lese haha :)

  Janne

  28.06.2016 kl.22:07

  hahah kjenner meg igjen i alt!

  Marie

  01.07.2016 kl.16:23

  Janne: fint å vite at jeg ikke er den eneste :)

  Hannehm

  28.06.2016 kl.22:55

  hahah, kjenner meg sykt igjen ;)

  Marie

  01.07.2016 kl.16:25

  Hannehm: så kult! :-)

  Edel Kristina

  30.06.2016 kl.00:02

  Hahah, kjenner meg igjen i dette ja.. Spesielt det med sminkekostene! Eeer så kjedelig å vaske dem, og så skal det gjøres så ofte :/ Morsomt innlegg :)

  Marie

  01.07.2016 kl.16:28

  Edel Kristina: Takk! :) Ja uff, å vaske sminkekoster er så ufattelig kjedelig...

  Bitte-Louise

  01.07.2016 kl.21:26

  Kjempe nydelige bilder og jeg liker disse innleggene :D :)

  Marie

  03.07.2016 kl.15:07

  Bitte: tuuusen takk :D Så bra at du liker de!<3

  Skriv en ny kommentar