hits
Jeg heter Marie og er 19 år gammel. Denne bloggen er for tiden inaktiv, men vurderer å begynne å ta den i bruk igjen. Interesserer meg blandt annet for bøker og sminke.

#savetheculture

 • Publisert: 09.04.2016, 00:34
 • Kategori: books
 • Hei, dere!

  I dag har jeg vært på H&M og shoppet. Jeg brukte mer penger enn jeg strengt tatt er komfortabel med, men jeg er veldig fornøyd med alt jeg kjøpte. Tenker å vise alt i et eget innlegg senere en gang, men her kan dere se ene toppen jeg kjøpte! Jeg er litt sånn frem og tilbake når det kommer til crop-tops og lignende... Jeg personlig føler at magen/øverste delen av hoftene er et lite problemområde på kroppen min, skjønner dere. Det går greit på bilder, men ellers føler jeg meg fort ukomfortabel. Det er noe jeg har lyst å endre på, så derfor har jeg planer om å begynne å kle meg etter hva jeg liker og ikke hva som passer kroppsfasongen min.

  På onsdag var jeg på besøk hos en venninne, torsdag spiste jeg pannekaker til frokost og las endel. Også har jeg endelig fått ræva i gir og sent boka jeg skulle sende (for en stund siden) i anledning med #savetheculture!!! Applaus. Jeg syns nye ting er skummelt, og post for meg er en ganske ny ting. Uff, jeg hater situasjoner hvor jeg føler meg uforberedt! Selv om fikk et snev av panikk når jeg sto med kassa og skulle fylle ut en sånn lapp som klistres på pakken, så gikk det fint, og det kostet heldigvis under femti kroner å sende til Frankrike. Så da ble det ikke så dyrt som jeg fryktet. For dere som ikke vet hva jeg snakker om når jeg nevner #savetheculture, så kan jeg fortelle dere hva det er! Kort sagt er det en book exchange (bok utveksling på norsk), der du sender en bok til noen andre, og mottar opp til 36 bøker tilbake. Det høres kanskje ut som veldig masse bøker, haha, men hvor mye du selv får er avhengig av hvor mange du verver til å delta. (Selv forventer jeg ikke å motta mer enn 1-2 bøker) Du kan verve folk via sosiale medier som Facebook og Instagram, eller du kan gjøre det på privaten. Jeg syns det er utrolig gøy å være en del av et slikt opplegg, også elsker jeg jo bøker av hele mitt hjerte så dette er jo midt i blinken, haha! Viss det er noen som også har lyst å bli med så er det bare å legge igjen en kommentar så snakkes vi! :-)

  5 kommentarer

  Janne

  09.04.2016 kl.01:01

  åå det høres kjempegøy ut! kan jeg også bli med?

  Synes foresten du ser veldig fin ut med cropped topp jeg! Skjønner hva du mener med at det er mer komfortabelt på bilder, enn når man skal gå sånn, men synes den var veldig fin på deg:)

  Marie

  12.04.2016 kl.23:49

  Janne: Takk så masse! Mye lettere å kontrollere vinkler og sånn på bilder, haha ;-) Utrolig hyggelig å høre at du er interessert i å være med! Jeg har sendt deg en melding på blogg.no med all infoen du trenger for å delta! :-) <3

  RebeccaHasselgard

  10.04.2016 kl.11:20

  utrolig fin topp, perfekt til sommeren! : - D

  Marie

  12.04.2016 kl.23:50

  RebeccaHasselgard: Tusen takk!:-) Ja, heldigvis er det ikke lenge igjen nå! :p

  Little Miss Sunshine

  15.04.2016 kl.09:06

  Den toppen var utrolig fin på deg! :-)

  Skriv en ny kommentar