hits
Jeg heter Marie og er 19 år gammel. Denne bloggen er for tiden inaktiv, men vurderer å begynne å ta den i bruk igjen. Interesserer meg blandt annet for bøker og sminke.

døgnrytme er vanskelig

 • Publisert: 05.04.2016, 19:45
 • Kategori: uncategorized
 • Heihei! <3

  Først og fremst må jeg bare si at døgnrytme er vanskelig. Siden jeg klarte å starte dagen såpass tidlig i går i forhold til det jeg vanligvis gjør, så tenkte jeg at i dag kom til å bli lett som bare det. Der tok jeg feil. Jeg sov derfor altfor lenge, og er fremdeles litt desorientert. Ikke bare har jeg dårlig (elendig) døgnrytme, men når jeg faktisk sover så har jeg så masse rare drømmer at jeg begynner å bekymre meg over min egen fantasi. Jeg glemmer de ganske lett, takk gud, men med det samme jeg våkner og drømmene fortsatt sitter ferskt i minne så blir jeg helt målløs over hvor teite og usannsynlige de er. Hva faen, liksom? Jeg skulle gjerne ha kommet med et eksempel; det hadde sikkert blitt underholdene, men som sagt så husker jeg ingenting.

  Jeg har gått tur med hunden. Og det er stort sett det eneste jeg har gjort av betydning i dag når jeg tenker meg om. Ja, også har jeg lagt ut et bilde på instagram. Egentlig så hadde jeg tenkt å lage et skikkelig bra innlegg der jeg anbefaler enten filmer, serier eller bøker, men sånne innlegg er så stress å skrive fra mobil, u feel me? - og PC-ladder har jeg enda ikke fått tak i. Pappa har til sammen kjøpt to stykker, men ingen av de passet så begge måtte leveres tilbake. Så derfor blir det bare massevis av tullete hverdagsinnlegg enn så lenge:)))

  Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar