hits
Jeg heter Marie og er 19 år gammel. Denne bloggen er for tiden inaktiv, men vurderer å begynne å ta den i bruk igjen. Interesserer meg blandt annet for bøker og sminke.

mandag

 • Publisert: 04.04.2016, 10:52
 • Kategori: uncategorized
 • God dag, kjære lesere! Jeg hadde egentlig små planer om å slette bloggen helt, men så ble jeg plutselig veldig inspirert til å prøve en gang til.

  I dag er det mandag, som jeg er sikker på de fleste har fått med seg, og jeg er hjemme alene med hunden. Helt ærlig har jeg aldri hatt noe særlig i mot mandager. Nå går ikke jeg på skole eller noe slikt da, så alle dager er forsåvidt veldig like. Ingen som skiller seg ut spesielt negativt. Da jeg gikk på skolen derimot, hatet jeg alltid tirsdager, ikke mandager. Det var nok noe med at jeg syns det var ok å presse seg en dag etter helg og dårlig døgnrytme, men når tirsdagen kom og det gikk opp for meg at jeg faktisk hadde fire skoledager igjen å holde ut, så ble jeg alltid skikkelig irritabel. Når jeg tenker meg om kan det være fordi jeg var syk. jaja.

  I går la jeg meg i rimelig tid og klarte til og med å sovne før klokken slo tre! Wow, altså. Jeg sto derfor tidlig (eh) opp. Nå har jeg spist et rundstykke og drukket et glass appelsinjuice og sitter å følger sånn halvveis med på noe på tv. Om en liten stund tenker jeg å gå tur med Nemo, men må våkne litt mer først. Uff, trøtt.

  Ellers har jeg klart å latt PC-laderen ligge innen rekkevidde for noen sylskarpe valpetenner, og må derfor kjøpe en ny... I tillegg skal jeg sende en bok i posten til en jente som bor i Frankrike i forbindelse med #savetheculture, noe jeg har utsatt siden lenge før påske fordi jeg er søren ikke sikker på hvordan post fungerer.

  Vi blogges! (kanskje)

  4 kommentarer

  facelessfashiion

  04.04.2016 kl.13:06

  Veldig fin skjorte :-)

  Marie

  04.04.2016 kl.21:55

  facelessfashiion: takk!

  Kine M. Karlsen

  04.04.2016 kl.17:02

  syntes du hadde en fin blogg jeg, stå på videre. :)

  Marie

  04.04.2016 kl.21:56

  Kine M. Karlsen: så hyggelig å høre, tusen takk! <3

  Skriv en ny kommentar