hits
Jeg heter Marie og er 19 år gammel. Denne bloggen er for tiden inaktiv, men vurderer å begynne å ta den i bruk igjen. Interesserer meg blandt annet for bøker og sminke.

17. oktober

 • Publisert: 17.10.2015, 15:18
 • Kategori: uncategorized
 • Hallo! <3 I dag har jeg vært en liten tur på kunst- og håndverksmesse og sett meg litt rundt. Helt utrolig hva folk får til altså. Jeg blir skikkelig fascinert av de som maler, spesielt nå som jeg prøver meg frem med maling selv, det er jo dritvanskelig (for å si det rett ut). Noen av maleriene er liksom 1x1 m eller noe i den dur og full av detaljer og flotte farger, og selv klarer jeg ikke å få til noe som helst på bittesmå lerret engang. Æsj, men jaja, øvelse gjør mester; er det ikke det de sier? Det værste med å male må være å blande farger, jeg får det rett og slett ikke til. Her en dag følte jeg meg optimistisk nok til å prøve meg på et litt mer realistisk portrett/selvportrett, og skulle da få til en lys rosa/beige farge. Det var lettere sagt enn gjort. Først ble det oransje, så ble det altfor rosa, så ble det grønt (?), og så endte jeg til slutt opp med brunt. Jeg er ikke brun. Jeg er nesten helt hvit. Når jeg skal kjøpe foundation går jeg alltid rett på den lyseste fargen de selger og krysser fingrene på at den ikke er for mørk. The struggle is real. Så jeg har helt gitt opp på selvportrett og håper nå heller bare at det ender opp med å se ut som et ansikt.


  Nå sitter jeg å hører på leonard cohen og bare slapper av egentlig. Jeg har skikkelig lyst til å lese en bok nå, flere bøker faktisk. Jeg har så mange på hylla jeg ikke har lest enda! Men jeg holder fortsatt på med a game of thrones. Jeg elsker den virkelig, men jeg klarer bare ikke å holde på med samme boka så lenge. Jeg foretrekker bøker på under 200 sider, og denne er på litt mer, haha. Jeg har som mål å bli ferdig med den denne måneden, og det tror jeg at jeg skal klare. Jeg burde klare det. (hadde egentlig samme målet ut september hehe) Senere skal jeg rydde litt mer på rommet mitt, eller rettere sagt organisere. Jeg har null system, og jeg har alt for mye ting og tang, så planen er egentlig bare å prøve å lage plass til alt. Hurra for lørdag

  6 kommentarer

  Anneli Aaland

  17.10.2015 kl.16:54

  Fine bilder :) Så deilig. Jeg elsker å rydde i tingene mine :)

  Karolina

  17.10.2015 kl.21:29

  Good photos :))

  Nikita <3

  17.10.2015 kl.22:52

  Fine bilder :)

  Marie

  21.10.2015 kl.14:25

  Anneli Aaland: tusen takk :)

  Marie

  21.10.2015 kl.14:26

  Karolina: thank you!

  Marie

  21.10.2015 kl.14:27

  Nikita: takk! :)

  Skriv en ny kommentar