hits
Jeg heter Marie og er 19 år gammel. Denne bloggen er for tiden inaktiv, men vurderer å begynne å ta den i bruk igjen. Interesserer meg blandt annet for bøker og sminke.

september favourites

 • Publisert: 04.10.2015, 21:12
 • Kategori: favourites

 • Nå er september over og vi er tre dager inne i en ny måned; oktober. Jeg tenkte derfor å dele mine favoritter fra september! (Jeg husker jeg planla for en stund siden å legge ut ´monthly favourites´ hver eneste måned... Tja det gikk jo ikke så bra. Jeg postet til sammen to innlegg, hvor det siste er for april, haha.)
  a game of thrones av george r. r. martin Denne har jeg lest en stund nå, og jeg syns den så utrolig godt gjennomført! Dessverre kan den bli litt kjedelig til tider. Bortsett fra det er boken fantastisk og jeg anbefaler den virkelig! 

  mascara fra maybelline new york Jeg har enda ikke funnet min perfekte mascara, men denne er ikke så alt for langt unna altså.

  vippetang Jeg tror jeg betalte rundt femti kroner for denne vippetanga, så er selvfølgelig ikke den beste, men jeg syns likevel vippene ser mye finere ut etterpå!

  neglelakk fra isadora Denne er i fargen 719 forest, og perfekt til høsten. Jeg elsker mørk neglelakk, men syns av og til at svart blir litt for hardt, og da er denne et godt alternativ. Fargen er en smule mørkere enn på bildet.

  coconut lip butter fra the body shop Den fukter leppene utrolig godt, og jeg tar den alltid på før jeg legger meg slik at jeg ikke våkner opp med knusktørre lepper.

  waterproof eyeliner fra isadora Jeg elsker winged eyeliner og til det er denne gull verdt altså! Det at den er vannfast gjør at den sitter hele dagen.

  5 kommentarer

  Hannehm

  04.10.2015 kl.21:25

  herlig :)

  Nina Maria

  04.10.2015 kl.21:46

  Her var det jo mye fint :D

  Sofie-Amunda

  04.10.2015 kl.22:01

  Så fine favoritter :)

  Nikita <3

  04.10.2015 kl.22:30

  Mye fint :D

  Little Miss Sunshine

  05.10.2015 kl.12:35

  Oh, så mye fint! Er enig i det du sier om A Game of Thrones, den blir litt langdryg i enkelte sekvenser, og så er det så enormt mange navn!

  Skriv en ny kommentar